IDEA BISNES ASAS TANI DESAku- Bisnes 3 M

26 04 2007

desaku_trading_251007-a.jpg

Idea bisnes produk pertanian perkongsian pintar untuk anda  

Inginkah anda satu bisnes internet secara mudah sebagai punca extra duit anda ? Kini semua boleh mulakan bisnes internet secara mudah bersama DESAku .  

Bertolak dari kesedaran membangunkan ekonomi desa dan membawa keluar masyarakat desa dari kemiskinan menjadi teras koporat DESAku .

Kini semua berpeluang meraih peluang cipta duit dari industri pertanian tanpa bertukar karier . Idea bisnes 3 M – MURAH – kini bermula dari RM30 sahaja sudah boleh mulakan , MUDAH – Perkongsian kreatif dan inovatif hanya cari 5 tajaan sudah mencukupi dan MENGUNTUNGKAN – pulangan komisyen Spill Over dan Worldpool beri peluang pada yang lama dan baru menikmati ganjaran usaha . 

Produk Minyak Kelapa Dara dan Herba kurniaan alamsemulajadi ciptaan tuhan kini menjadi punca cari duit tambahan pada mereka yang ingin berusaha . Hasil selidik yang dilakukan tidak dinafikan harga produk DESAku ini adalah yang terendah dari produk lain di pasaran . Istimewa lagi produk DESAku hanya dipasaran online , nak beli kena daftar ahli percuma dan nikmati harga ahli dan dapat pulangan duit komisyen .   

Kini memulakan bisnes ini cukup mudah dan anda boleh mendapat latihan praktikal secara percuma dari penaja KANDA . Langkah perlu dilakukan hanya daftar percuma , belian online sekali sahaja atau sebulan sekali (pilihan) dan e mail alamat penuh untuk hadiah penghargaan dan risalah idea bisnes dari KANDA . Kanda telah memudahkan langkah anda untuk mulakan bisnes cipta duit dari dunia pertanian dan herba DESAku . Mengapa tidak mulakan dan lihat hasilnya . !!!

Pilihan kepada anda cipta duit untuk simpanan , selesaikan hutang , bantu keluarga dan kumpul modal bisnes lain .

Harga Produk kompetatif tidak membebankan dan Kualiti Produk IKS yang bermutu . 

Tips  Rahsia Kejayaan Perkongsian Pintar yang Unik ini :-

Bermula dengan modal yang minimum – RM30.00 bagaimana ianya boleh dijanakan kepada 4 angka .. (ini bukan skim cepat kaya atau pelaburan internet) tidak percaya ?

1) Mendaftar sebagai ahli bersama saya secara PERCUMA!!!!.

2) Setelah mendaftar menjadi ahli Anda boleh membuat pembelian yang minima (RM30.00 )dahulu untuk melihat keberkesanan perlaksanaan penghantaran barangan secara Pos dan melakukan pembayaran menerusi Internet atau bank in kaunter .Anda pasti berpuashati melihat keberkesanan sistem pembelian secara online ini , sebarang kemusykilan boleh berhubung dengan Desaku.

3) Anda akan dapat Lakukan promosi dan tajaan terletak pada kreativiti anda.

4) Tawakal dan berdoa semoga kejayaan yang akan dicapai digunakan untuk Menjayakan TAJAAN .

BERSAMA TEAM KANDA PIHAK KANDA SERIUS DALAM MENJAYAKAN ANDA . HADIAH PENHARGAAN DAN  CD BINA LAMAN WEB CARA MUDAH  MENANTI ANDA YANG INGIN BERJAYA .

Anda bakal Pesara , Berhenti Kerja atau ingin menceburi bidang perniagaan / Anda Orang Istimewa – Anda tidak rugi untuk menceburi kaedah Desaku ini . Anda Pasti Teruja .

Paling Penting anda membantu Industri Kecil dan Sederhana Produk Desa yang memerlukan bantuan anda . FORMULA Sistem Pelan Komisyen Spill Over 5 Kaki x 20 Bintang


Berminat

maklumat lanjut laman Web

klik Pertanian Satu Bisnes lumayan

sungguh mudah klik laman web diatas , Daftar Ahli Secara Pecuma dan anda mendapat laman web peribadi .

Usahawan Internet-Peluang Jana Pendapatan Dengan Hanya Mempromosi Produk Bio-Asli

( Desaku Bio-Asli akan membayar komisyen anda sehingga 20 level)

Perhatian : Perniagaan kami adalah menjual barang cara pos dan anda akan dibayar komisyen dari usaha mempromosi produk kami. Cara ini adalah halal dan tidak bertentangan dengan syarak Islam.

(Bukan pelaburan main duit yang keuntungannya telah ditetapkan).

rangkaian-produk-terkini.jpg

suamiisteri.jpg

 

 

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: