UBAH GAYA BELI

4 06 2008

RM2.70 harga seliter petrol !!!!

Ini realiti kita terpaksa hidup , tambahan kos hidup, selepas ini apa yang naik pastinya harga makanan asasi , pengangkutan dan tenaga . Bagi yang makan gaji peritnya telah terasa bagimana pula orang kais pagi makan pagi . Ubah gaya hidup itulah kata pemimpin kita , gaya apa yang hendak diubah lagi jika orang seperti kita kais bulan makan bulan .

Mengeluh tidak menyelesaikan masalah , pilihan yang ada ubah gaya beli produk dan cipta pendapatan tambahan . Pilihan ditangan anda , kini terbuka peluang  pada kos yang rendah RM30.00 hanya lakukan belian produk keluaran Desaku yang bermutu dan berkualiti nikmati pulangan komisyen Spill Over yang menarik serta nilai kesihatan .(Kurangkan merokok dan makanan yang kurang nilai kesihatan)

Jimat masa , tenaga dan petrol. Harga produk yang rendah dari pasaran . Belian online dan penghantaran percuma . Terbukti berkhasiat dengan hanya ubah gaya pembelian produk anda mampu ubah gaya hidup untuk hadapi bebanan kenaikan .

Program istimewa ke arah bina kesetiaan pelanggan pada produk dan berkongsi manfaat bersama  kenalan , mereka lakukan perkara yang sama belian secara online dan anda juga kekal belian minima bulanan RM30 anda dapat komisyen tambahan di atas kenalan yang anda perkenalkan .

Maklumat lanjut ada di dalam blog ini .

Daftarlah hari ini dengan hanya klik http://www.bio-asli.com/?id=kanda pautan laman web Syarikat saya promosi dan klik daftar free , pastikan Penaja anda KANDA ada kelebihannya . 

 

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: