ANDA SAUDAGAR .COM.MY

saji1.jpg

Kini mudah cipta duit extra sebagai Saudagar Sistem Affiliate .

Kelebihan cipta duit extra menjadi Saudagar Affiliate DESAku.

 1. Tiada Batasan Masa – Masa ditentukan anda sendiri tetapi mesti ada Disiplin Diri . Lakukan Sampingan atau Sepenuh Masa . Pilihan diri kita . Keistimewaan auto sponsor penaja Kanda anda akan dibantu untuk melakar kejayaan mencapai impian Anda .
 2. Berkerja mengikut keselesaan di mana sahaja – pilihan  sendiri di mana anda hendak bekerja Di Rumah , Cyber Café mahupun di tempat percutian dan kampung anda . (Asalkan ada Komputer dan Internet)
 3.  Tiada Gangguan Majlis Perbandaran – tidak perlu mendaftar di mana – mana PBT kecuali jika hendak meniaga barangan di tempat awam – Saya ada Rahsia bagaimana berniaga tanpa Lesen tetapi tidak salah – Perkongsian ini Istimewa kepada mereka yang mendaftar Keahlian bersama ID Penaja KANDA .
 4. Kos Modal yang kecil – Hanya labur pembelian sekali sahaja atau  bulanan RM30.00 dan mendapat pulangan hingga 4 angka telah terbukti kepada mereka yang telah berjaya . Daftar dengan Id Penaja KANDA dan berikan masa 6 bulan lihat hasilnya usaha cipta duit extra anda .
 5. Hampir semuanya Automatik – Hanya menggunakan Komputer – Komputer Sendiri , Komputer Pinjam , Komputer Sewa Jangan Komputer Curi sudah (nanti dapat gari percuma dan rumah berpengawal ) Tiada Alasan ….
 6. Tidak Perlu Pinjaman – Modal kecil RM30.00 sekali saje atau belian bulanan  dan hanya lakukan promosi offline dan online (sedikit pengorbanan untuk peringkat Awal) . Jangan Khuatir Along mungkin Along juga boleh anda Promosi sebagai Tajaan Anda …… Mendaftar dengan Saya ID Penaja Kanda – saya membantu Pemasaran Offline dan Online ……
 7. Paling Penting , tak perlu Pening Kepala keluarkan Produk , membuat laman web sendiri, membawa barangan jualan , membungkus atau penghantaran ANDA HANYA LAKUKAN PROMOSI .
 8. Affiliate Desaku yang paling Unik ialah Usaha Anda Membantu Pembangunan Ekonomi Masyarakat Desa Sabak Bernam (macam khidmat Masyarakat ) tetapi dapat pulangan dan kepuasan ……Jualbeli hanya secara online . Produk tiada di pasaran terbuka dan syarikat Desaku kerap iklan di media cetak dan elektronik .
 9. Keistimewaan Mendaftar Bersama ID Penaja KANDA – Anda tidak berseorangan melakukan perniagaan ini …………..Setelah Daftar dan Lakukan Pembelian Sulung E mail pada saya Nama , Alamat Penuh yang selamat menerima dokumen , ID Desaku anda dan berikan masa tempoh 2 minggu untuk saya menyediakan peralatan . Perkongsian Idea / Perancangan / Motivasi /Teknik Pemasaran . keflim@yahoo.com.my
 10. Saya kini mensasarkan 1,000 orang Bakal Saudagar .Com.My Sistem Affiliate DESAku . Daftar segera dan lakukan pembelian online sulung untuk menyaksikan kecanggihan Sistem Affiliate ini dan Kehebatan Produk . Saya mencadangkan agar penghantaran Produk di Pejabat anda ini bertujuan untuk menarik perhatian orang proses penghantaran produk berkenaan yang selamat , member mungkin tertanya – tanya apakah produk yang dibeli oleh Anda berkenaan ..
 11. Segeralah Berdaftar Anda Melakar Kejayaan Pertama Sebelum Mencapai Kejayaan Seterusnya.Pastikan ID Penaja KANDA klik www.bio-asli.com/?id=kanda klik Daftar Free dan pastikan id penaja Kanda dan daftar .
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: