Faktor Desaku pilihan Hatiku

Didalam perniagaan secara internet kita perlu tahu kelebihan perniagaan internet dan pilihan yang perlu dibuat ?

Mengapa pilih Desaku :-

1) Niat membantu meningkatkan ekonomi Masyarakat Desa . Ramai pengusaha desa berkeupayaan dalam mengeluarkan produk tetapi bermasalah dalam bidang pemasaran . Ini kerana tumpuan masa yang padat dengan proses pengeluaran produk . Desaku alternatif memasarkan produk pengeluar sedia ada menggunakan alternatif ICT . Jangkauan pemasaran melebihi sempadan desa maupun negeri malahan Anda di Indonesia , Brunei ataupun Singapura pun boleh menyertai program Desaku .

2)Pada mulanya saya bercita – cita nak berniaga , tetapi terfikir mengapa hendak keluarkan produk dan bersaing dengan produk lain .Adakah baiknya kita membantu pasarkan produk orang lain dengan itu kehadiran kita dalam pasaran akan membantu perniagaan lain. Mengapa Rebut Peluang jika boleh berkongsi Peluang. Kaedah Desaku ialah jawapannnya .

 3)  Cabaran pekerjaan dan pendapatan yang senantiasa meningkat , berkerja Swasta bila bersara nak buat apa ? Jika diberhentikan kerja , Bagaimana? Tetapi ingatlah setiap Ujian yang kita tempohi ada sinar harapan baru akan menyusul . Maka idea Desaku ini jawapannya .

4) Didalam menjalankan kaedah Desaku janganlah kita berfikir tentang kewangan semata – mata , menerusi kaedah ini kita berkongsi jaringan persahabatan . Produk Desaku yang berkualiti boleh kita hadiahkan kepada mereka yang memerlukan tetapi tiada berkemampuan , jika ia bermanfaat padanya ianya satu ganjaran kepuasan yang tidak terhingga . Bagi mereka mendaftar Desaku dengan saya (Id penaja KANDA) kita boleh berhubung secara e mail untuk bertukar pandangan dan memberikan Motivasi Group Energy . Anda tidak berseorangan . Mungkin Ruang dan peluang lain boleh kita berkongsi bersama .

5) Kreativiti Syarikat yang senantiasa inovatif dalam memperkenal kepelbagaian Produk dan Teknik Komisyen yang menarik – Spill 5 kaki x 20 Bintang , Matahari dan seterusnya memperlihatkan kesungguhan Pengurusan Desaku dalam memacu perniagaan dan memberikan Perkongsian Pintar yang menarik samada Anda Baru atau Lama . Tiada istilah terlewat , semua berpeluang ……………….

Dan keistimewaan yang lainnya ialah :-

A) Boleh dilakukan sesiapa sahaja tanpa mengira latar belakang , karier , bangsa ……

B) Tanpa Pejabat – tak payah fikir kos pejabat .

C) Tak payah simpan stok barang – Hanya lakukan promosi dan galakkan orang melayari internet .

D) Urusan Jual Beli online – barangan dihantar pihak Syarikat .

E) Kebebasan dan Mudah Alih – Tiada komputer kita gunakan Cyber Cafe dan di Cyber Cafe kita boleh usahakan dapat Tajaan baru …

DAFTAR BERSAMA KANDA – Kejayaan Anda Bermula disini.

www.bio-asli.desaku.net/?id=kanda

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: