KERJA SAMBILAN CARA MUDAH

Kenaikan harga petrol baru – baru ini , memerlukan kita bertindak untuk ubah gaya hidup. Jika selama ini kita telah selesa dengan pendapatan tetap tetapi kini kuasa wang yang diperolehi telah berkurangan . Bagi kakitangan kerajaan Kementerian Sumber Manusia tidak menghalang kakitangan awam untuk kerja sambilan begitu juga bagi kakitangan swasta .

 

Tapi janganlah lupa , bila dah kerja sambilan kerja sebenar kurang pula produktivitinya . Pembahagian masa perlu dibuat :-

1)      Berapa lama masa untuk kerja sambilan dan bila nak lakukan ?

2)      Masa untuk keluarga bagaimana ?

3)      Masa untuk beriadah untuk kesihatan ?

4)      Masa untuk jalinkan hubungan silaturahim antara keluarga dan masyarakat?

 

Jangan sibuk berkerja kita kehilangan perkara yang lain pula khususnya nilai kekeluargaan dan masyarakat .

 

Pilihan mudah terbentang untuk anda terokai tanpa mengorbankan perkara di atas. Telah terbukti berkesan walaupun buat part time . contohnya 30 minit ke 1 jam sehari pada peringkat awal kemudian boleh lakukan 10 – 20 minit sehari .

 

Cara yang mudah dan sesuai dengan budget yang terbatas . Hanya ubah gaya beli iaitu menukarkan konsep pembelian konvesional ke secara online . Harga produk yang murah berbanding pasaran konvesional dan penghantaran percuma secara pos laju atau kourier terbukti menjimatkan masa dan petrol serta SELAMAT .

 

Produk terbukti berkesan untuk kesihatan sekeluarga dan anda hanya perlu kongsi maklumat bersama sahabat atau jiran. Anda beli dapat komisyen belian dan jika perkenal rakan lain juga dapat komisyen atas belian rakan . Cukup mudah hanya perlu perkenalkan kepada 5 orang rakan dan mereka lakukan yang sama dan anda boleh lihat perkembangan pendapatan anda . (Auto sponsor)

 

Berminat klik sahaja laman web Syarikat yang saya promosikan www.bio-asli.com/?id=kanda dan klik daftar free , pastikan penaja anda KANDA insyallah tidak rugi sertai program ini . Luangkan masa anda dengan blog ini untuk maklumat berharga .

 

Inginkan produk contoh Teh Herba Mas Cotek , Misai Kucing dan Stevia hantarkan e mail nama dan alamat untuk saya poskan 1 uncang . keflim@yahoo.com.my

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: