PERTANIAN ADALAH SATU PERNIAGAAN

peluang-bisnes-anda.pptalam1.jpg 

Pertanian Adalah Satu Perniagaan merupakan ungkapan popular diperkatakan sekarang.

Persoalan adakah anda perlu terlibat dalam industri pertanian untuk meraih peluang kejayaan berkenaan .

DESAku memberikan alternatif kepada Anda untuk Perkongsian Pintar berada di dalam Jaringan Industri Pertanian dan meraih pendapatan tanpa had dan tanpa perlu bertukar kerjaya .

Jadikan Komputer peribadi anda sebagai mesin penjana wang sebagai punca pendapatan tambahan . Menerusi Sistem Affiliate Komisyen Spill Over 5 kaki x 20 bintang dengan bermodalkan serendah RM30.00 boleh menjana hingga ke 4 angka Anda yang tetapkan matlamatnya.

Mengapa Anda memilih DESAku

  1. Industri IKS memasarkan produk keluaran masyarakat DESA dan berasaskan pertanian .Sokongan kepada perkembangan Masyarakat Desa menerusi program Satu Keluarga Satu Produk ke arah membasmi kemiskinan. Sokongan Anda diperlukan untuk memastikan kejayaan ini . (Rujuk Khidmat Masyarakat)

  2. Produk berasaskan Bio Teknologi yang memberikan nilai tambah pada produk pertanian sedia ada iaitu kelapa – industri Minyak Kelapa Dara dan produk berasaskan Herba . Meningkatkan pendapatan pengusaha ladang kelapa dan para Petani.

  3. Kecekapan Operasi menerusi Pemasaran menerusi ICT / Pembayaran Online Banking dan Penghantaran Cepat .Kaedah Pemasaran alternatif dalam Pemasaran produk IKS DESA. Memberikan peluang Pekerjaan kepada Belia DESA.

  4. Harga mampu milik berbeza produk makanan tambahan lain yang berharga mahal .Sasaran agar semua mampu membeli dan berkongsi manfaat bersama .Rujuk Testimoni.

  5. Sistem Komisyen Affiliate bagi mendaftar menjadi ahli secara percuma , harga istimewa untuk ahli dan pulangan komisyen untuk menjana pendapatan tambahan Anda. Anda hanya perlu lakukan promosi untuk menaja hanya 5 Tajaan sahaja untuk menjana pendapatan tambahan Anda .Mudah…Mencipta Pendapatan Tambahan Anda ……..

  6. Anda menjadi pengguna sendiri dan belian secara bulanan , pembelian dengan harga istimewa Harga Ahli dan perolehi komisyen 5% daripada nilai pembelian . Contoh RM30 x 5% = RM1.50 . Komisyen ini boleh dikumpulkan dalam bentuk E Wallet untuk pembelian belian bulanan akan datang .Menjimatkan membeli semasa Kempen Komisyen World Pool Komisyen Anda akan meningkat . Komisyen dalam E Wallet juga boleh dipindahkan kepada akaun anda.

  7. Bantuan sokongan Syarikat melakukan pemasaran promosi anda . Sila Rujuk laman web .Mendaftar bersama ID Penaja KANDA Anda boleh mendapatkan khidmat nasihat Pemasaran secara off line berdasarkan pengalaman saya telah lakukan .

Layari hari ini Klik Pertanian Kejayaan Anda  untuk informasi Anda .

Daftar secara percuma dengan ID Penaja KANDA . Anda Mencipta Kejayaan sebagai Usahawan Bio bersama DESAku .

SOKONGAN ANDA PENTING DIDALAM MEMBANGUNKAN DESAKU DAN MASYARAKAT DESA KHASNYA , TANPA SOKONGAN ANDA SIAPA LAGI ??????

KEPUTUSAN ANDA HARI INI PENTING UNTUK PELABURAN MASA DEPAN …………….

JADIKAN MASA DAN KOMPUTER ANDA SEBAGAI MODAL PERNIAGAAN YANG MENGUNTUNGKAN ANDA BERSAMA DESAku

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: