Profil Pemilik Blog

peluang-bisnes-anda.pptzul.png

Penulis bersama Isteri dan rakan .

latarbelakang.png

Nama saya Zulkefli bin Mohamad , berumur 36 tahun . Kini bertugas di sebuah Syarikat Insurans Berlandaskan Syariah yang terkenal hampir 15 tahun . Kini bermastautin di Keramat Ulu Kelang

Saya kini menjadi Usahawan SOHO secara sambilan dan insyallah akan sepenuh masa doakan kejayaan saya dan kejayaan semua .

Pemilihan bisnes saya berdasarkan kemampuan modal , produk yang kualiti , khidmat sokongan syarikat dan sudah pasti pulangan yang memuaskan .

Kini memulakan bisnes tidak susah hanya anda laburkan modal belian sendiri hanya RM30.00 pada rangkaian produk keluaran DESAku yang Halal , Kualiti dan Meyakinkan . Anda berpeluang berkongsi pulangan komisyen yang menarik . Daftarlah hari ini untuk kejayaan anda masa depan . www.bio-asli.com/?id=kanda

Program ini bukannya skim jualan langsung tetapi satu kaedah pemasaran dan perkongsian pintar IKS Desaku kepada anda , membeli pada harga menarik tanpa tambahan kos penghantaran , jimat minyak , parking dan masa .

Tinjauan saya di farmasi terbukti produk Desaku berharga murah (harga ahli) dan isipadu yang tinggi berbanding persaing ( 150ml )  

Membantu membangunkan Industri Desa khususnya daripada Industri Bio Herba selaras hasrat kerajaan memajukan Industri Bio Teknologi . Bio – Herba Kelapa Dara dengan pelbagai pilihan – Asli , Bermadu atau Campuran Habbatus Sauda terkini Jus Herbamas Madu . Kepebagaian Produk memperlihatkan Kesungguhan Syarikat dalam mempertingkatkan Perniagaan .

Pembelian secara internet dan penghantaran terbukti selamat menerusi Kourier dan Pos Laju ,saya sungguh berpuas hati kerana mudah ,lebih – lebih lagi duduk di KL .

Hasil pulangan dari Sistem Spill Over 5 kaki x 20 Bintang dan World Pool saya kini beroperasi dari rumah dan tidak lagi di Cyber Cafe . Auto Sponsor dari penaja juga memudahkan downline mencapai sasaran .Hanya kita perlu luangkan masa promosi 5 minit sehari dan belian peribadi RM30.00 sebulan.  

Paling Utama saya dapat membantu perkembangan IKS Desaku memberikan peluang pekerjaan dan bantuan pemasaran produk masyarakat desa di Sabak Bernam khasnya .

Sememangnya banyak ruang dan peluang yang perlu direbuti untuk menikmati pulangan yang lumayan menerusi perniagaan secara internet ini .

Menerusi pembacaan saya buku Siri Klik Untuk Kaya Blogger Blog Blogging dan buku 8 Rahsia Jutawan Siber tulisan Encik Rosli Jamal Penerbit buku Al Ameen Serve Holdings (disyorkan mesti baca) saya melihat setiap orang berpotensi untuk berjaya di dalam dunia Perniagaan Internet .

Saya percaya menerusi Program Perniagaan Internet Desaku ianya boleh membantu kejayaan Saya dan juga Saudara / Saudari untuk menikmati kejayaan lebih – lebih lagi kejayaan itu dibentuk di atas semangat menjayakan rakan (tajaan ) / Syarikat dan masyarakat desa khasnya .(Pekerja dan Pengeluar Produk Kampung) .

 

 

no-4.png

 

Kini memulakan bisnes tidak susah sesuaikan dengan budget kita , mulakan dari modal kita mampu . Kini pilihan mendapatkan laman web murah hanya dari RM50 setahun juga boleh diperolehi sila klik tajuk MILIKI LAMAN WEB SEMUDAH ABC .

Kini saya memperkenalkan Rahsia Promosi Bisnes atau Perkhidmatan anda semurah RM25 setahun , sila layari www.klikcard.biz dan klik ruangan Klikcard.biz rahsia promosi anda dan Tips Mudah Promosi Bisnes dan pekhidmatan anda untuk maklumat lanjut .

 Rahsia hanya gunakan Kad Nama sahaja anda di kenali di seluruh dunia dan Murah RM25 setahun mana nak dapat !!!!!!!!!!!!!

Laman Web dan Blog juga boleh dipromosi menerusi iklan kad nama anda , ini bantu tingkatkan jumlah pembaca dan bisnes anda . Daftarlah hari juga baru tahu keberkesanannya jangan khuatir murah aje !!!!!!!!!

Terima kasih kepada sokongan sokongan anda .Kejayaan saya tidak bermakna tanpa sokongan anda . Mulakanlah bisnes walaupun kecil -kecilan sesuaikan dengan budget anda . 

zulpromosi.jpg

 

Advertisements

4 responses

31 05 2007
khalid bin ariff

Askm dah tengok sekarang, sedang faham insyallah berminat…

10 06 2007
gagasandesa

Tahniah Di atas semangat Anda . Anda telah Memulakan Langkah Awal menuju kejayaan . Selepas anda membeli secara online e mail pada saya id DEsaku anda , alamat yang selamat menerima surat drp saya ….

3 10 2007
azk

saya dah tengok kurang faham insyallah berminat…

http://www.enai10.com
fre submit link directory

11 10 2007
gagasandesa

Insyallah atas minat saudara , anda boleh berjaya.Caranya mudah daftar free dalam laman web diberikan http://www.bio-asli.com/?id=kanda daftar di atas . lakukan belian online RM30 , anda dapat laman web peribadi bio asli untuk tujuan promosi, selebihnya pihak Kanda akan berikan tips promosi .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: