TIPS HADAPI KEMELESETAN

Tips mudah hadapi kemelesetan ekonomi

2009 diperkatakan ramai akan berlaku kemelesetan ekonomi , ini semuanya bermula dari ekonomi Negara Amerika . Jika kerisauan menghantui kita , itulah tanda awal kemelesetan yang akan kita alami .

Kini saya kongsi bersama bagaimana untuk atasinya dengan jalan cukup mudah . Ubah cara perbelanjaan sedia ada tanpa sebarang kos tambahan . Nilai semula gaya kepenggunaan diri kita dari sekarang adakah kita membeli ikut kemampuan atau kemahuan .

Blog ini menawarkan satu kaedah pembelian produk yang murah jika beli online dan boleh jana pendapatan dari pembelian berkenaan walaupun tanpa menjual seperti jualan langsung . Produk yang dikeluarkan juga telah banyak membantu mereka yang hadapi Resdung , kesihatan lelaki , masalah kulit dan kesihatan diri . Kualiti setanding produk yang sama dipasaran ,istimewanya harga murah , isipadu tinggi , mudah didapati cara online 24 jam dan perolehi pendapatan dari pembelian .

Contoh anda beli RM30 , perolehi pulangan komisyen 5% = RM1.50 belanja sebenar RM 28.50.

Jika beli cara biasa harga produk mencecah RM40.00 .Mengapa bayar lebih jika ada cara murah . Nikmati produk jika baik untuk anda insyallah baik untuk rakan – rakan anda kongsikan kebaikannya dan galakkan mereka buat sahaja seperti anda , daftar percuma dan beli cara online . Dari sini bermulalah pendapatan anda dengan syarat belian bulanan dilakukan . Bukannya susah tukar sahaja produk biasa kita beli dengan produk online yang sama kegunaannya . Contoh produk teh , ubat batuk atau krim kecantikan dengan produk online disini . Kualiti setanding , harga murah , halal meyakinkan dan jimat kos .

Contoh 1 uncang teh misai kucing / mas cotek untuk 1.5 liter berbanding teh biasa 1 uncang 1 cawan dan tiada nilai kesihatan .

Contoh 2 minyak kelapa dara habbatus sauda terbukti bantu ringankan masalah resdung . asma dan batuk malahan boleh pula guna pada kes masalah kulit atau kecantikan . Ini semua dengan 1 produk berbanding biasanya berbagai produk diperlukan .

Daftar hari ini dengan klik www.bio-asli.com/daftar.asp?id=kanda

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: