VISI DAN CABARAN

Sekapur Sirih

 Asalamualaikum wbt .

    Terlebih dahulu terima kasih kami ucapkan kerana anda telah berfikiran positif untuk mengetahui konsep perniagaan yang cuba kami perkenalkan ini. Dari pengalaman kami, ramai yang telah berjaya kerana ianya sangat mudah. Anda boleh  berjaya kalau anda mahu dan meletakkan matlamat itu di dalam diri anda disamping berusaha, dan begitulah juga sebaliknya.

 

Kami harapkan peluang ini akan menjadi titik tolak kepada anda, menemui jalan yang anda cari selama ini. Kami juga berharap anda dapat meluangkan masa untuk meneliti setiap perkataan yang kami sampaikan disini dan fikirlah dengan pemikiran yang positif. Jika anda penat membacanya, kami lebih dari itu lagi untuk menyediakan semuanya ini untuk anda.

 Seandainya anda sekarang ini kepenatan atau  ketiadaan waktu, berehatlah  dahulu, bacalah apabila anda benar-benar tenang kerana dengan ketenangan sahaja kita mampu untuk membuat keputusan yang bijak.

 Harap maklum, perniagaan yang kami amalkan ini adalah berkonsepkan ITpromotion commission 20 level ( internet dan sms ) tetapi oleh kerana terlalu banyak saingan dari syarikat lain

disamping ingin membebaskan diri dari terperangkap dengan sistem perniagaan yang tidak ekonomi, membazir masa dan juga kos yang terpaksa ditanggung oleh syarikat maka kami mencari idea baru yang lebih mesra pelanggan  disamping memudahkan urusan perniagaan. Setelah beberapa tahun dibuat kajian dan penelitian maka kami dapati penggabungan sistem IT-Multilevel Marketing dengan sistem penghantaran secara POS    ( MAIL ORDER ) yang dijamin selamat ( diinsurankan) sungguh mudah dan sambutan di pasaran adalah amat menakjubkan sekali  . Ia adalah idea kami yang terbaru dan kami  dapati ia adalah cara paling malas untuk mencari wang .

 Ini kerana dengan sistem IT-promotion commissions dan secara  POS(MAIL ORDER) banyak perkara yang dapat dijimatkan samada modal atau masa dan ianya sangat mudah, murah dan lebih berkesan dalam strategi pemasaran serta menguntungkan semua pihak.

Buat permulan syarikat hanya menawarkan 5 produk herba iaitu vcop, vcoh, vco31 dan Jus Mas Rozel(terbaru). Produk baru akan memasuki pasaran secara berperingkat, berpandukan suasana dan strategi pemasaran.

Akhir kata DesaKu mengucapkan selamat membuat ‘perniagaan promosi’ yang sangat mudah dengan bantuan sms , internet dan pos.

 Visi dan Misi Syarikat

 ·         Memasarkan Produk Halal Keluaran Industri Desa Ketahap Antarabangsa  

·         Membantu membangunkan Industri Desa dan mewujudkan peluang perniagaan

·         Mewujudkan peluang pekerjaan kepada masyarakat luar bandar khususnya daerah Sabak Bernam

Daftarlah cara mudah hanya klik www.bio-asli.com/?id=kanda  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: